HAK İŞ / ÖZ GÜVEN SEN. SENDİKASI AİLESİ SAYIN; GENEL BAŞKANIMIZ ÖMER YILMAZ VE EKİBİNİN ÖNDERLİĞİNDE BÜYÜMEYE VE GÜVEN VERMEYE DEVAM EDİYOR. 


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Ocak 2018 dönemi Calışma İstatistikleri Resmi Gazetede bugün yayımlandı.

ÖZ GÜVEN-SEN SENDİKAMIZ 2017 Temmuz ayında açıklanan istatistiklerde 17.044 olan üye sayısına son altı ayda 6.239 üye artışı gösterip bugün, 23.283 üye sayısiyla, "Savunma ve Güvenlik" işkolunda Özel Güvenliğin sesi olmaya ve bu sektörde lider konuma emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Çalısmak bizden, başarı şüphesiz Allah’dandir...

Hak İş Konfederasyonumuza çalışanların hak mücadelesinde, durmadan ve yorulmadan liderlik eden Genel Başkanımız Sayın; Mahmut ARSLAN’ a Sendikamızın Genel Başkanı Sayın Ömer YILMAZ’a Genel Yönetim Kurulumuza, Genel Denetim Kurulumuza, Genel Disiplin Kurulumuza, Teşkilatımızın Değerli Bölge Başkanlarına, İl Başkanlarına, Genel merkezimizde çalışan değerli mesai arkadaşlarımıza, İşyeri sendika baştemsilcilerimize ve temsilcilerimize, ekibimizin her bir ferdine, 

Bize inanan, güvenen, üye olan ve hakkını emanet eden üyelerimize, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz. Selam, Sevgi ve Saygılarımızı Sunarız.

ÖZ GÜVEN-SEN SENDİKASI

GENEL YÖNETİM KURUL