Özgüven Sen Ailesi tüm hızıyla Sayın Genel Başkanımız Ömer YILMAZ ve ekibinin ödendirliğinde büyümeye ve güven vermeye devam ediyor.

Sendikamız Öz Güven Sen. Kuruluşundan itibaren kısa bir süre içerisinde 17.044 Üye sayısına ulaşması ÖZ GÜVEN SEN. AİLESİ’ nin gururudur, onurudur.

2015 yılı Haziran ayında kurulan sendikamız 2016 Temmuz İstatistiklerinde 6.518 olan üye sayısı 2017- Ocak ayında açıklanan istatistiklerinde 11.112 üye sayısına ulaşmış ve son altı ayda 5.932 üye artışı gösterip 2017- Temmuz ayında 17.044 üye sayısına ulaşmıştır. Sendikamız Öz Güven Sen Özel Güvenliğin sesi olmaya ve bu sektörde lider konuma emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Bundan Sonra da hep birlikte daha ileriye, daha mükemmele doğru birlik ve beraberlik ruhu ile yürüyeceğimize inanıyoruz. Bizlere güvenip başarılarımıza ortak olan tüm Özel Güvenlik personeli ailemize ve bu yolda emin adımlarla yürümemize sebep olan Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Mahmut ARSLAN’ a Genel Başkanımız Ömer YILMAZ’a Genel Yönetim Kurulumuza, Genel Denetim Kurulumuza, Genel Disiplin Kurulumuza Teşkilatımızın Değerli Bölge Başkanlarına, İl Başkanlarına ve İşyeri Temsilcilerimize, Genel Merkez çalışanlarımıza, Sendikamızın Kurucularına, Bize inanan, güvenen, üye olan ve hakkını emanet eden üyelerimize, Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz. Selam, Sevgi ve Saygılarımızı sunarız.

ÖZ GÜVEN SEN. GENEL YÖNETİM KURULU